Yves Rocher Gommage Vegetal

Yves-Rocher-Gommage-Vegetal-Review.

Привет красавици,

Днес ще ви споделя мнението си за един продукт, който ме връща в топлите летни дни. Става дума за Yves Rocher Gommage Vegetal с аромат на кайсии. Всеки път, когато го ползвам в банята ми започва да ухае на пресни кайсии и някакси забравям, че горещото лятото отстъпи мястото си на дъждовната есен. Ако и вие като мен още не искате да приемете, че вече сме октомври, този пост ще ви освежи 🙂

Първото нещо, което ме грабна в него е ароматът. От Yves Rocher някак са успели да уловят миризмата на узрели кайсии и да я вкарат в тубичка. Ако си падате по свежи плодови аромати – този ще ви допадне доста.

Освен чудесния аромат, който ми действа адски освежаващо, другото му основно предимство е гелообразната формула, примесена с пудра от кайсиени костилки. Винаги съм предпочитала по интензивните ексфолиранти и този ми се отразява чудесно. Частиците са точно такива, каквито харесвам. Нито са прекалено фини, нито пък дразнят кожата. Когато се нанесе, гелът моментално попива върху мократа кожа и остават само те. Имайте предвид две неща – не се разпенва по никакъв начин и трябва старателно да се облеете с вода, за да сте сигурни, че няма останали частици по кожата ви.

Съдържа 100 % натурални ексфолииращи частици – костилки от кайсия, бадеми, сок от столетник и саро, био масло от сусам и подхранващо масло. Няма парабени. Не е тестван върху животни, което е още едно голямо предимство.

Български-бюти-блогъри

Гомажът изглажда кожата, придава й мек вид без да я изсушава и я хидратира добре. Определено ще се запася с по-голямата опаковка. Тази е 75 мл и свърши бързичко.

 

Yves-Rocher-Botanical-Scrub-Apricot-Powder

 

Gommage-Vegetal-Ingredients.

* Продуктът ми предоставен за проба от бранда.

Leave a Reply

Your email address will not be published.