Top 5 Summer Nail Polishes

Top 5 Summer Nail Polishes

Здравейте, прекрасни

Неделя е и това означава, че е време да обърна малко внимание към нещата, които пропускам пред седмицата. След дългото сутрешно кафе, наред идва и грижата за маникюра ми. Може би заради тези високи температури навън, все повече се хващам как си седя и просто си мечтая за плажове, коктейли и морски бриз. До дългоочакваната лятна почивка има още време, но дотогава за да ми е лятно и веселичко в горещата София, реших на ръцете ми да бъде изписано ЛЯТО!!! Точно заради това днес ще ви представя моя ТОП 5 на летни лакове.

Ровейки из колекцията си от лакове, забелязах че имам завидна бройка от точно една определена марка – Flormar. Няма да споделям броя, защото ще ме сметнете за тотално луда хаха. Имам чувството, че всеки път, когато мина през някоя дрогерия, се прибирам с по едно ново лакче. Това пък от своя страна направи избора на ТОП 5 летни лакове малко по-труден, от колкото си мислех. Стига съм ви занимавала с излишни обяснения и да преминем към самите лакове.
 Flormar Summer Nails
 
Flormar Neon Yellow – 420
Преди време моето bestie Светла ми го подари, заедно с още няколко лака. Честно казано в началото мислех, че жълтото е последния цвят, който ще сложа на ноктите си. НО изненадващо, този ме грабна веднага.Супер свеж, ярък и прекрасно допълнение към аутфити, с преобладаващо синьо. Ако искате още по силен цвят, просто го нанесете върху бяла основа и той направо свети.
Flormar Pink Ivory – 111
Страшно нежен перлено розов лак. Стои доста добре в случаите, когато искате лек и неутрален цвят за ноктите си. Аз лично го нанасям минимум два пъти, защото наистина е супер светъл. Най-голямото му преимущество е, че цветът е много естествен и дори леко одраскване не си личи. Това го прави номер едно за дългите работни седмици, в които нямам време да се лакирам. 
Flormar Mango Fiz – 376
Това е най-новото попълнение в колекцията ми и направо съм влюбена в цвета му. Пастелен – нещо между праскова, манго и пъпеш. Не е прекалено ярък и стои доста гланцов. Почти няма нужда от топ лак, но пък за сметка на това два слоя са напълно задължителни.
Flormar Baby Blue Creme – 423
Името си казва всичко. Пастелен бебешко син цвят, който обожавам. Отново са необходими два слоя, защото иначе остават пътечки. Ако имате тен, това е лакът, които ще прикове всички погледи.
Flormar Cyan- 429
Това е лакът с най-голяма покривност от всички 5. Един слой е напълно достатъчен. Отново се сдобих с него благодарение на Светла. Точно с този цвят ме уцели в десетката. Освен, че е покривен е и доста издържлив. С моите нокти, които си имат собствено мнение, издържа повече от седмица без да е мръднал.
Trendy Summer Nails

Leave a Reply

Your email address will not be published.