One Brand Make up– Catrice

 

One-Brand-Make-up–-Catrice

Привет красавици,

От доста време насам ми се върти в главата такава идея за рубрика, защото съм насъбрала доста продукти от една и съща марка и исках по някакъв начин да ги обединя. Днес започваме с една доста сполучлива и бюджетна марка, която можете да намерите в дрогериите – Catrice.

Като цяло съм доволна от техните продукти, особено като се има предвид съотношението цена/качество. За момента разполагам със следните продукти: Deluxe Glow хайлайтър-010, Chocolate Nude палитра сенки, матираща пудра All Matt 030 warm beige, коректор Liquid Camouflage – 020 light beige и червило Ultimate Colour – 050 princess peach. Ами нека започваме с описанията.

Deluxe Glow хайлайтър-010

Това е най-новото ми попълнение в колекцията. Търсех си хайлайтър, подходящ за ежедневна употреба и този ми грабна окото. Кутийката изглежда изчистено и приятно, а цветовете са доста нежни. Текстурата е фина, но имайте предвид, че цветовете наистина са деликатни. На мен лично това ми допада, защото търсех нещо такова. Но ако търсите по-интензивно покритие няма да сте много доволни. Най-много ми допада средния цвят. Той е с леко розов отенък. Този от ляво и малко по интензивен и има по-блестящ финиш, а най-тъмния (този от дясно) се забелязва съвсем слабо на моя тен и не ми допада.

Deluxe-Glow-highlighter

Chocolate Nude палитра сенки

Тази палитра я имам от зимата май и доста често прибягвам до нея, когато искам лек и естествен грим. Цветовете отново са доста фини като някои имат блясък, а други са матови.  Ползвам най-често светлия матов (2), кафявия с блясък (4) и матово шоколадовия (6). Единственият недостатък е, че не са особено издържливи и се разпрашават лесно.

Chocolate-Nude-eyeshadow-palette

Матираща пудра All Matt – 030 warm beige

Тя също е сравнително ново попълнение. Търсех си матираща пудра, защото лицето ми се омазнява лесно и започва да лъщи. Честно казано очаквах повече от нея. Обещаните 12 часа матиране са достааааа преувеличени. Цветът доста добре ми пасва на тена, но заради издържливостта сигурно няма да повторя покупката. Просто имам нужда от нещо по интензивно.

Коректор Liquid Camouflage – 020 light beige

Този коректор си е истинско попадение и определено влиза в графата любими. Страхотно покритие, което се справя чудесно с тъмните кръгове под очите ми. Събира се леко във фините линии, но при мен с всички коректори се получава така. Имайте предвид също така, че е доста светъл, но това беше по-тъмния от двата им нюанса . Точно поради тази причина аз съм доста пестелива като го слагам, защото в противен случай разликата с цвета на кожата ми става фрапираща.

Concealer-Liquid-Camouflage-by-Catrice

Червило Ultimate Colour – 050 princess peach

Това червило го получих през лятото като подарък от дрогерии Лили, във връзка някаква промоция. Цветът му много ми допадна – ярко и прасковено. Беше супер за лятото, но сега май ще започна да го изоставям за сметка на по-тъмните есенни нюанси. Текстурата ми се доближава до тази на балсам и е много приятно за носене. Разбира се точно поради тази причина не се слави с най-голямата издържливост и изисква подновяване.

Ами това беше колекцията ми от продукти на Catrice. Вие ползвате ли техни продукти и ако да – кои бихте ми препоръчали?

 

Best-beauty-bloggers

 

 

Български-бюти-блогъри

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.