NIVEA HairMilk – REVIEW & EVENT

Nivea Hair milk review

Здравейте прекрасни,

Преди около месец бях поканена от Nivea на специален блогърски ивент, който да представи новата серия грижа за косата на марката. Има някакво неписано правило, че лансирането на нов продукт е събиране на едни дами, на едно място, една презентация и една чантичка с продукти. Е този път беше различно… От ПР отдела се бяха постарали наистина много. Адски много ценя хора, които знаят как да си вършат работа и правят представянията си – изживявания.

Всичко започна в един студен следобед пред Александър Невски. Пет страхотни момичета, които също като мен нямаха никаква идея какво ни предстои. Мярна се една бяла лимузина и всички започнахме да се чудим дали това е поредната сватба с фотосесия пред църквата или пък не… Колкото и странно да ви звучи – за нас беше. Това някак направи нещата доста бляскави. Все пак колко често ви се е случвало да ви чака лимузина. Е на мен ми беше за първи път. Няма да споменавам броя на селфитата, защото ще ни обявите за луди и преминавам към същинската част.

След обиколка на центъра, музика и чаша шампанско се озовахме в салона Arlet Stars. Там ни посрещна много усмихнатия персонал, Григори Кюлев – Гого направи кратка презентация на новата серия Nivea Hair Milk , състояща се от три линии според типа коса – дебела, нормална или тънка. След тест на косъма, моята лично се оказа нормална. Също така ни разказа и за правилния начин на миене на косата. Нещо, което за мен лично беше много полезно, защото ме открехна да няколко тънкости, които включих в ежедневната си грижа. Ако ви е интересно пишете ми коментар под статията и ще направя отделен пост, посветен само на съвети и хитрини за грижата на косата След това преминахме към същинското тестване – измиване с шампоана и балсама от съответната серия ииии прическа.

Нека илюстрираме самото преживяване:

Минаха няколко седмици и ползвам шампоана и балсама усилено. Изненадващо за мен ефекта от салона продължи да бъде на лице и в домашни условия. Всички добре знаем, че като си на фризьор стават чудеса и после в къщи някак не се получават нещата. Ами този път се усети разликата.

Най- много ми хареса, че ефекта на жива, лека и неомазнена коса при мен се запази по-дълго от обичайното. След ползване и на двата продукта, заедно със сигурност мога да кажа, че си пастнаха с моята коса. Някак си обема и лекотата се задържат една идея повече. Шампоанът се разпенва изключително добре и не пресушава. Балсамът пък нанасям само по дължините и той придава гъвкавост и някак си косъма се чувства жив без да се ползва много количество.  Като цяло съм доста приятно изненадана от серията, защото преди не бях фен на шампоаните на Nivea. Определено обаче новата формула си заслужава.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.