NAOBAY – ORGANIC AND NATURAL

NAOBAY ORGANIC AND NATURAL

Здравейте, красавици 🙂

Днес искам да споделя с вас мнението си за един нов за мен козметичен бранд – Naobay. Попаднах на него съвсем случайно, разглеждайки сайта на Prettybox България и приятните изчистени опаковки ми грабнаха вниманието. Още повече ме спечели факта, че козметиката е абсолютно натурална и органик. От сайта предлагат четири продукта в тестер размер и това също беше още една причина да им дам шанс. Любопитството ми към всичко ново бързо беше увенчано с натискането на бутона „Завърши поръчката“. В следващите редове ще ви разкажа малко повече за всеки един от тях и какви са личните ми впечатления от марката. Под секрет само ще кажа – останах доста доволна.

Започвам с няколко думи за самата марка: Naobay са марка, която изцяло залага на екологично чистото и натурално съдържание на продуктите си. Съставките им са биоразградими, не се тестват върху животни и не работят с лаборатории, които имат общо с това, нито една от тях не е генетично модифицирана или отгледана с употреба на пестициди, синтетични торове, отпадни материали или радиация. По отношение на опаковките също следват тази политика. Могат да бъдат рециклирани и/или са направени от рециклирани материали. Дори дървесината, която присъства в някои от опаковките е биоразградима, няма следи от лакове или фурнир и направена от рециклирани парчета от дърводобивната промишленост в района на производство. Тестер комплекта съдържа: Moisturizing Peeling, Calming Face Toner, Oxygenating Cream и Renewal Antioxidant Cream.

  • Moisturizing Peeling – 30 ml.

Naobay Moisturizing PeelingМек и нежен пилинг крем, който съдържа масла от бадем шея и маслина. Има лек цитросов аромат, както повечето им продукти. Една идея по-фин е от обичайните пилинги, които ползвам, но за дами с чувствителна кожа ще бъде чудесен. Аз лично го ползвам през ден, като го на нанесем на гъбичка, която сама по себе си има екфолиращ ефект.

  • Calming Face Toner – 50 ml.

Naobay Calming Face Toner

Също доста нежен и лек продукт. Освежава и хидратира добре, но определено не го ползвайте с цел премахване на грим. Пробвах го при лек грим (BB крем и спирала) и беше ок. При тежък вечерен грим обаче не достатъчен. Най-често го ползвам в почивните дни у дома, когато съм без грим и искам да освежа кожата си.

  • Oxygenating Cream – 30 ml.

Naobay Oxygenating Cream

Това е най-любимият ми продукт от комплекта. Принципно имам доста затруднения с избирането на подходящ дневен крем. Кожата ми се омазнява лесно и почти всеки крем, който съм ползвала до сега влошава ситуацията. Приятно се изненадах от този на Naobay. Страхотен е за ежедневна употреба, прави кожата ми свежа и гладка без да я омазнява и е чудесна основа за грим.

  • Renewal Antioxidant Cream – 30 ml.

 

Naobay Renewal Antioxidant CreamПриятен крем, който доста наподобява предишния. Целта му е да възстановява еластичността и да заглажда следите на времето. Аз лично го ползвам около очите, където кожата ми е най-чувствителна и предразположена към бръчки. Честно казано ми харесва, но все пак още не съм прехвърлила 30-те и не се чувствам достатъчно запозната, за да говоря за ефекта върху следите на стареене.

Общото ми впечатление от марката е доста положително. Със сигурност бих се сдобила с Naobay Oxygenating Cream в пълния му размер. Също така съм си набелязала и кислородосъдържащата пяна за почистване на лице. Попаднах на няколко добри ревюта за нея.

Вие ползвате ли сте продукти на марката и ако да кое бихте ми препоръчали?

Leave a Reply

Your email address will not be published.