Max Factor Event

max-factor-event

Здравейте, прекрасни

От доста време не съм писала нищо, за което се извинявам. Някак си се завъртяха толкова много работни задачи, че определено ми се искаше денонощието да е поне 25 часа. Но след като цялата лудница леко утихна е време да наваксам с постовете.

Та по същество. Преди няколко седмици бях на представяне на новата спирала Voluptuous False Lash Effect на Max Factor. Доста приятно събитие, което събра на едно място някои от любимите ми български блогърки, които следя с голям интерес, както и ми даде възможност да се запозная с още прекрасни дами, на чиито блогове не бях попадала досега. Сладки приказки, нов интересен продукт и професионален грим – това си беше доста прекрасен начин да прекарам следобеда.

 false-lash-effects-voluptuous-mascara
Сега нека поговорим малко и за самата спирала, която беше фокуса на цялото събитие. Интересното и различното при нея е самата четка.  И определено е супер различна от повечето, които бях ползвала до сега. Имала съм спирали с големи четки, но за тази мога да кажа, че е най-голямата досега. Честно казано това си беше лек шок в началото и имах притеснение дали ще ми е удобна. Оказа се, че след няколко тренировки му хващаш цаката и вече я нанасям за секунди. Няма да ви занимавам с дълги обяснения колко е различна, иновативна и тем подобни ПР-ски изречения. Ще кажа само, че тя влезе в графата спирали за специални случаи или просто дните, в които искам да получа хиляди комплименти за очите си хаха. Придава супер много обем, извива миглите страхотно и си заслужава името False Lash. Плюс това не се рони и не трябва да търкаш като луд, за да я махнеш преди да си легнеш.
Дотук с приказките, време е да ви засипя с няколко снимки и от самото събитие.  Ако имате някакви въпроси и мнения ще се радвам да споделите, а пък аз от своя страна ще се постарая да съм полезна. 
 max-factor-event-bloggers max-factor-makeup voluptuous-mascara
П.С. Освен самата спирала, получих и още два продукта за тестване – Фон дю тен Miracle Match и сенки за очи Smokey Eye Drama, които ще включа в предстоящите постове. Бъдете нащрек J
Благодаря на Max Factor за поканата и приятното изживяване. Събитието се проведе в Лаванда, а снимките са дело на Димитър Бързаков. Самата спирала ми бе предоставена за тест от марката*

Leave a Reply

Your email address will not be published.