Christmas Collection by Yves Rocher

Christmas Collection by Yves Rocher
Christmas Collection by Yves Rocher

Здравейте красавици,

Няма нищо по-прекрасно от наближаващите празници и най-вече уханията, с които ги свързваме. Има нещо особено зареждащо в миризмата на мандарини, какао и подправки. И тази година моите любимци от Yves Rocher не изневериха на себе си и зарадваха феновете си със специалната коледна колекция. Тя съдържа три аромата –  Мандарина + Подправки, Круша + Какао и Червена Боровинка + Бадем. В следващите редове ще ви разкажа малко повече за всеки един от тях, така че си направете едно горещо какао,  отпуснете се и се настройте на коледна вълна.

Мандарина + Подправки

Ароматът е свеж, но същевременно доста традиционно коледен. Усеща се мандарината и има лека пиперлива нотка. Харесва ми това, че не е прекалено цитрусов, а по скоро ухае на коледни сладки.  Душ гелът се разпенва добре, хидратира и не пресушава кожата.  Кремчето за ръце е направо страхотно. Формулата му е една идея по-гъста от миналогодишния, което ме спечели, защото попива много бързо и не оставя мазен финиш. От тази серия имам и свещта. Първоначално я гледах с леко недоверие, защото наистина е доста мъничка, но за моя изненада гори бавно и успява да обгърне цялата стая с аромата си. А пък опаковката й е доста красива и най-важното за мен – в чашка е. Просто имам лош спомен от един пожар, който направих и затова вече винаги предпочитам свещи в стъклени чашки…

Clementine and Spices Yves Rocher
Clementine and Spices Yves Rocher
Круша + Какао

Първоначално мислех, че това ще е ароматът, който най-малко ще ми допадне. Просто не обичам круши. Нооо бях страшно изненадана и той се превърна в моя фаворита. Това може би е най-свежият от всички аромати. Първоначално силно се усеща свежестта на крушата и постепенно тя се примесва със сладката нотка на какаото. Просто е  божествена комбинация. Лосионът за тяло е с леко течна формула, но не прекалено. Разнася се лесно и попива сравнително бързо, като дава нужната за мен хидратация. По мое мнение е икономичен и изглежда, че ще си го ползвам и след празниците йеййй. След като го нанеса, преминавам и към тоалетната вода. Така ароматът става още по-дълготраен. Сама по себе си тя е прекрасна, но не много трайна и затова си ги ползвам заедно.

Pear and Cocoa Yves Rocher
Pear and Cocoa Yves Rocher
Червена Боровинка + Бадем

Тази серия също е доста свежа и приятна. Червената боровинка се усеща доста силно, а бадемът почти неуловим. Балсамчето за устни какво винаги е перфектно. Безцветно е и хидратира устните ми дори и в най-студените зимни сутрини. Течният сапун също бих казала, че е добро попадение, защото се разпенва обилно и не изсушава ръцете и им придава доста приятен аромат.

Cranberry and Almond Yves Rocher
Cranberry and Almond Yves Rocher

Ако все още не сте изпълнили целия коледен пазар, силно препоръчвам да включите някоя от тези серии в списъка. Можете да ги откриете в  www.bonjour.bg, в бутиците на марката и на местата, където има техни стелажи (включително Лили). Цените са изключително достъпни, което прави продуктите идеални както за подарък, така и като допълнение към коледната ви колекция от козметика Душ геловете са от 4.90лв, а тоалетната вода като най-скъпа е 14.90лв.

Коледна колекция на Ив Роше
Коледна колекция на Ив Роше

*Продуктите са ми изпратени за проба, но мнението ми не е повлияно от това и е на база моя личен опит и предпочитания.

Leave a Reply

Your email address will not be published.