Blue Maxi Skirt

Best-European-fashion-blog
Здравейте, прекрасни
Когато обожаваш някаква дреха, просто не спираш да я носиш. При мен това важи на 100 процента за дългите поли. Те присъстват многократно в летния ми гардероб. Харесвам да ги нося навсякъде – в офиса, на разходки из града, край морския бряг и понякога дори и докато съм вкъщи. Можете да си припомните аутфит плажнaтa ми визия от миналото лято ТУК.  Точно това беше и основната причина да се сдобия с още една. Наситено кобалтово синя – точно такава нямах. В днешния аутфит пост, тя ще бъде главно действащо лице.

 
Харесах я не само заради цвета, но и защото има цепки от двете страни. Нямате си идея колко красиво стои, когато се разхождате и има лек ветрец. Леката шифонена материя се вее, докато ходите и чувството е неповторимо. Съчетах я с най-обикновена бяла тениска, за да може по този начин самата пола да изпъкне още повече. Като допълващ елемент към визията добавих и един невероятен шал. Десенът му е както доста класически, така и типично морски. Както ще видите от снимките, нося го по два начина – или небрежно около врата си, или като лента за коса. В първия вариант визията е по скоро класическа, а втория я прави леко закачлива. Завършвам с бели, равни сандали и вече съм готова за незабравими моменти с морски привкус.
blue-maxi-skirt bulgarian-fashin-blogger cobalt-maxi-skirt european-fashion-blogger summer-outfits-2016 български модни блогъри Български-моден-блог
Blue maxi skirt – H&M, T-shirt – H&M, Scarf – Stradivarious, Sandals – H&M, Sunglasses – Ray Ban, Watch – Candino

Leave a Reply

Your email address will not be published.