REVIEW: Balea Body Scrub and Shower gel

Днес ще ви споделя първите си впечатления за два нови за мен продукта за тяло – Balea Body Scrub Coffee & Chocolate  и Balea Shower Gel Almond. Външният им вид ме грабна от пръв поглед и без много да му мисля, се озоваха в кошничката ми при поредното “случайно” отиване в DM. Изключително много ми харесват опаковките – изчистени, нежни и някак луксозни…

Прави ми впечатление, когато достъпните марки отделят внимание на визуалното представяне. Все пак това е само опаковка, но тя създава първото усещане и те кара да загледаш един продукт, вместо друг. Е както и в живота – съдържанието е друга тема и тя излиза наяве с времето 🙂

Balea Body Scrub Coffee & Chocolate

Освен опаковката, този скраб за тяло си заслужава внимание. Когато отворих за първи път пакета бях изненадана, защото не е типичния скраб за тяло с кафе, който съдържа само смяно кафе, напоено с масла. При този консистенцията е като паста с частички. Представете си разтопен карамел с ексфолиращи частички. А уханието е просто страхотно – на шоколадови бисквитки и кафе. Банята ми мирише доста дълго време, след като съм се поглезила с него.

Прекарах доста време  да се наслаждавам на аромата, но е време да преминем и към съществената част – ефекта върху кожата. Доста ми хареса, защото я направи изключително мека и гладка. След този скраб за тяло сякаш мога на пропусна лосиона, когато времето ме притиска и бързам за работа. Ексфолиращият ефект се усеща върху кожата, без да я дере и да носи дискомфорт.  Чувствам кожата си хидратирана, еластична и копринено мекичка. Определено бих си го взела пак. Пък и цената беше доста ниска, в сравнение с други популярни скрабове с кафе, които често срещам из социалните медии. Цената на този беше под 10 лева. Количеството продукт ми стигна за около 4-5 ползвания.

 

Balea Shower Gel Almond

Душ гелът е от серията на скраба и това беше причината да го взема. Също така ароматът ми се стори много приятен на първо четене. Пък и двете така хубаво си подхождат. Е за аромата малко съм се превъзнесла излишно, защото взимайки го бях с леко запушен нос и ми се стори върховен. Като вече преборих настинката и отново усещах миризми както трябва – е не е чак върховен. Има и доста по-приятни продукти с аромат на бадем, които съм ползвала. Този ми идва по-изкуствен… Та за ви кажа като съвет – не лекувайте настинката с пазаруване и избиране на аромати, защото след това нещата са лекоооо различни. Както и да е. Явно разбрахте, че аромата не е най-перфектния, ноо като душ гел продукта се справя супер. Прави богата пяна с малко количество и измива добре.

Доволна съм от двата продукта и със сигурност ще си взема скраба отново. Вие имате ли си любими скрабове за тяло, защото аз съм голям фен и винаги искам да пробвам още някой? Пишете ми в коментарите от кои сте доволни.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.