AVON PLANET SPA LUXURIOUSLY REFINING

Planet Spa Luxuriously Refining
Здравейте, прекрасни
Днес ще ви разкажа за три продукта, които наскоро получих за тестване. Знам, че сега повечето от вас ще са нащрек за прекалено ПР-ски изказвания. „Дали са й ги за проба и сега ще ги прехвали“ са мисли, които и на мен ми минават през ума,когато чета подобни постове, но ще се постарая да съм максимално обективна. Все пак да спомена, че всичко, което ще кажа се отнася за моя тип кожа и навици. Стига с обясненията и нека преминем към основната част.

Както виждате от снимката, става въпрос за серията Planet Spa Luxuriously Refining на Avon и по специално – маската за лице, нощната терапия за лице и маската за очи. Принципно съм фен на серията Planet Spa и през годините съм ползвала доста от продуктите. Повече за друга тяхна маска за лице – Planet Spa Treasure of the Desert можете да прочетете ТУК.
Точно това е и причината да се зарадвам много като видях, че ще имам нови членове на това семейство в чекмеджето си. Тези никога до сега не бях ползвала по една единствена причина – съдържат черен хайвер. Не че има нещо лошо в него, но просто се притеснявах, че ароматът им ще наподобява миризмата на риба и водорасли, които организма ми просто не понася. Е доста приятно се изненадах, че не е така. Всичките продукти имат специфична миризма, която трудно мога да определя. Нещо от сорта на бор и мента ама не точно. Опаковките са пластмасови в черно и златно, но не бих казала, че са крайно луксозни. Опитали са се да постигнат такъв ефект, но съм срещала доста по-сполучливи интерпретации. Все пак ценовият клас си казва думата.
Planet Spa Luxuriously Refining нощна терапия за лице с черен хайвер
Принципно доста трудно си харесвам крем за лице. Кожата ми е склонна към омазняване и не всеки крем й влияе добре. Доста често се случва да засилва омазняването и за това бързо да отива в графата „никога повече“. Е този точно ми хареса страшно много и се превърна в тотален любимец. Формулата ми е доста гелообразна и лека, което се отрази перфектно на лицето ми. Самият крем има блестящи частици, но когато се нанесе, те не се вижда и няма да присветквате. Когато го нанеса вечер кожата ми моментално се освежава, а на сутринта е мека и гладка без да имам усещане да прекомерно омазняване. Попива бързо и стяга порите. Опредено това е продуктът, който най-много ми допадна и бих си взела нов, когато този свърши.
Planet Spa Luxuriously Refining Facial Treatment with black caviar
 
Planet Spa Luxuriously Refining пилинг маска с черен хайвер

Тази маска е гелообразна и след като престои 20тина минути се маха с отлепване. По този начин отделя най-горния слой с мъртви клетки и почиства порите. Този тип маски аз лично наричам „змийски“. Нали се сещате как змията си сменя кожата хаха, е същото е. Това винаги е карало приятелите ми много да се смеят ама за мен са си точно такива. Честно казано не е лоша, след като я ползвам чувствям лицето си освежено и изгладено, но лично аз съм по-голям фен на глинените маски.

Planet Spa Luxuriously Peel Off Face Mask with black caviar.
 
Planet Spa Luxuriously Refining гел маска за очи с екстракт от черен хайвер

Не се подвеждайте от името „маска“. Формулата отново е гелообразна, но не е необходимо отлепването, както при предишната. Аз лично си я слагам вечер, заедно си нощната терапия и оставям да действа през нощта. След около месец употреба забелязвам, че има изглаждащ ефект и намалява подпухването, което често ми се случва след 100тния час работа пред компютъра.

Planet Spa Luxuriously Refining Eye Mask

 

Planet Spa Luxuriously Refining

Leave a Reply

Your email address will not be published.