Нестандартен Коледен подарък

Нестандартен Коледен подарък

Здравейте прекрасни,

Остават броени дни до така чаканите от мен коледни празници.  Това време в годината ми както страшно любимо, така и сто хиляди неща ми се въртят в главата и понякога дори не смогвам да свърша всичко, което съм планирала. Нещото, за което отделям най-много мислене и чудене, е избора на подаръци. Оооо не ме разбирайте грешно, това ми е едно от любимите неща, но си е задача с повишена трудност хах. Винаги се опитвам да подбирам нещата така, че да са специално за дадения човек. Просто за мен това е начина да покажа, че познавам много добре близките си и наистина ме е грижа за тях. Все пак подаръкът е жест, но и послание.

Точно за това днес искам да ви разкажа малко повече за една страхотна идея, на която попаднах ровейки из фейсбук – персонално посветено стихотворение. Страничката се казва Illie и ме грабна веднага. Създателката й е една млада, изключително лъчезарна и по мое мнение страшно талантлива девойка, която е превърнала хобито си в нещо повече. Това ме спечели веднага. Започнах да се разглеждам нещата, които е писала и правила, а идеята ми се струваше се по- прекрасна. Винаги съм се опитвала да кажа нещо с подаръците си, а какво по-лесно от това те да са емоциите ви, облечени в стихове.

Бързичко от фейсбук страницата се пренесох в сайта illie.co и останах приятно изненадана от множеството варианти – стихотворения в дигитален формат или в рамка, ръчно изработени картички, тагове за подаръчни пликове, книгоразделители и пожелания. Вариантите наистина са много и можеш да избереш този, който смяташ за най-подходящ.

Как става цялата поръчка:

Ами доста лесничко.

  • Първо си избираш продукта, който най-много ти харесва.
  •  Скролваш леко надолу и попълваш лесен въпросник – име, повод и кратичко описание за човека, на когото искаш да бъде посветено. Изпращаш го.
  • Връщаш се леко нагоре и избираш как да изглежда – със снимки или фон, и колко куплета да бъде стихотворението.

ТУК можеш да видиш и кратко видео.

Такъв подарък би зарадвал всеки – най-добрата ти приятелка, любимия човек, мама, баба и цялото семейство, колегите ти…Това е нещо лично и от сърце, което ще им покаже колко добре ги познаваш и колко много ги обичаш.

Един жест казва повече от сто думи – БУКВАЛНО!!!

 

 

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.